20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Мер Житомира похвалився новим обладнанням двох котелень. ФОТО

Мер Житомира похвалився новим обладнанням двох котелень. ФОТО

  • 17 лютого, 2011 14:32
100-денний термін своєї мерської діяльності міський голова Житомира Володимир Дебой почав з огляду результатів своєї роботи.

Об'єктами мерської гордості (а отже і піару) стали дві житомирські котельні (на Московській, 48 та Київській, 71), реконструкція та доведення до запуску яких - результат роботи вже нової влади міста.

О 9 ранку мер разом зі своїм комунальним "замом" Миколою Боровцем, і керівником УКГ міськради Олександром Марцуном відвідали ці котельні, поспілкувалися з працівниками, оглянули модернізовані потужності.

Не забули запросити і місцевих журналістів. Мер міста з гордістю їм розповідав про те, наскільки нове обладнання економічніше і ефективніше ніж те, яке використовувалося до цього.

- Термін окупності цих модернізованих котелень - 3 роки. Нові котли на 20% менше споживають енергоносіїв і забезпечують якісну подачу тепла в будинки городян. Далі економія електроенергії та газу дозволить не підвищувати тариф на послуги теплопостачання, оскільки собівартість отримання тепла знизиться. - Пояснює журналістам Володимир Дебой.

На сьогоднішній день в Житомирі необхідно замінити ще 85 котлів. Це величезні гроші. Але програму фінансує держава за умови співфінансування (близько 30-40% вартості робіт) з міських бюджетів. Через місяць у Житомирі запустять ще одну модернізовану котельню.

Початок сотого дня на посаді міського голови Володимир Дебой присвятив
актуальній темі - якості теплопостачання. На вулиці - не менш -10 морозу


Подивитись як працюють модернізовані котельні мер прибув зі своїми "комунальними підлеглими" - Миколою Боровцем та Олександром Марцуном


"Абстановочка - не дуже" - стіни, як у підземних катакомбах. Оздоблювальні роботи підприємство здійснить за свій рахунок дещо пізніше.



Головне, що котли - аж виблискують



Мерові міста відразу ж провели екскурсію


Керівництво міста запевняє, з котельних на Московській, 48 та Київській, 71
тепло в трубу не вилетить ... Залишилося замінити ще 85 котлів
Поділитись

Новини по темі: