25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • 17 лютого в Житомирі стартує благодійна акція - «Епідемія добра»

17 лютого в Житомирі стартує благодійна акція - «Епідемія добра»

  • 17 лютого, 2011 12:39
Щорічно 17 лютого весь світ святкує День спонтанного прояву доброти. У цьому році вся Україна відзначає це свято. Україну захоплює епідемія - Епідемія доброти.

У більш ніж 40 містах країни активісти - розповсюджувачі вірусу доброти символічно випустять його в людних місцях своїх міст і зарядять добром всіх оточуючих.

Як повідомили «Журналу Житомира», нашому місті відкриття скрині з "вірусом" відбудеться на вулиці Михайлівській 17 лютого в 17.00 за Київським часом. Організатори обіцяють не тільки заразити всіх оточуючих "вірусом добра", але й приємно здивувати.

О 18.00 відбудеться початок благодійної вечірки, приуроченої до Дня спонтанного вияву доброти. Вечір відбудеться в Кавоманіі (вул. Московська 24-б). Вхід на вечірку буде безкоштовним, а от за вихід доведеться заплатити 10 гривень.

Гроші, зібрані під час проведення всіх заходів будуть направлені на закупівлю нових книг і розвиваючих іграшок для дітей, позбавлених батьківського піклування.

Крім того, весь день 17 лютого по місту будуть ходити посланці добра. Чекайте сюрпризи і від них - різні акції, флеш-моби та спонтанні прояви доброти. Ніякого збору коштів "посланниками" на вулицях міста організатори не передбачають.

До оргкомітету увійшли: Станиця Житомир "ПЛАСТ" НСОУ, ЖОМГО Цілком прородно", ЖОМГО "РИМ", ЖОМО "Дирекція Молодіжних Програм" (коаліція НГО" ОСНОВА "), ЖО ВМГО "ФРІ", ЖО ВМГО "УСС , ЖО ВМГО "Сокіл" та інші. Партнерами проекту стали: "Кавоманія" і "Книгоманія".



Поділитись

Новини по темі: