19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Футбольні війни в Житомирі тривають. Заступника голови ЖОФФ викликали на допит

Футбольні війни в Житомирі тривають. Заступника голови ЖОФФ викликали на допит

  • 16 лютого, 2011 19:20
Навколо Житомирської обласної федерації футболу і звинувачень Федерації футболу України в особі Григорія Суркіса, членів виконкому ЖОФФ - пристрасті розпалюються.

Як стало відомо «Журналу Житомира»,в  Богунському відділенні РВВС Житомирської області вже проводяться слідчі заходи. Зокрема, 11 лютого 2011 року слідчим Р.А. Бойчуком було опитано Заступника Голови ЖОФФ Олега Малиновського.

- Ну поміркуйте самі - делегати районних федерацій Громадської організації «Житомирська обласна федерація футболу» в середині січня 2011р. зібралися на свою позачергову Конференцію (на Конференції був присутній заступник виконавчого директора ФФУ Яковенко А.С.). Конструктивно обговорили проблеми розвитку футболу в області, намітили шляхи їх вирішення, переобрали управлінські органи федерації .. почали працювати ... І, як «грім з ясного неба» - розслідування ..! Розслідування чого ..? - Дозвольте запитати. І причому до футболу міліція, взагалі? Загалом - я обурений вчинками екс-голови ЖОФФ Чернявського О.П., так як він за чотири роки нічого не зробив для розвитку футболу в області (вже три роки не проводилися ігри на призи Клубу «Шкіряний м'яч»).

Для інформації, втручання держструктур у діяльність громадських організацій забороняється законом! Даний факт говорить про те, що «хтось» або «щось» намагається взяти під повний
контроль Громадську футбольну організацію Житомирщини. А навіщо? Ну явно, не відроджувати футбол в області. І знову питання ... А коли ж будуть відповіді? - розповів Малиновський.
Поділитись

Новини по темі: