24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Бердичеві молода сім'я стала об'єктом переслідування невідомого маньяка. ФОТО

У Бердичеві молода сім'я стала об'єктом переслідування невідомого маньяка. ФОТО

  • 15 лютого, 2011 16:06
У Бердичеві (Житомирська область) сім'я з трьох осіб - чоловік, дружина і дев'ятирічна дівчинка, ледь не згоріли у своїй квартирі живцем через невідомого палія.

Як стало відомо «Журналу Житомира», щоранку молоді люди знаходили прикріплену до своїх дверей записку, в якому були то загрози, то невтішні епітети на адресу чоловіка, а то й взагалі відверту маячню, написати яку не прийде в голову жодній нормальній та здоровій душевно людині.

Сім'я перебувала в постійному нервовому напруженні - хотіли навіть звернутися в міліцію, але вважали це марною тратою часу, адже поряд із серйозними злочинами записка з погрозами - не варта уваги органів дрібниця. Незабаром записки зникли, і молоді люди зітхнули з полегшенням. Як виявилося, дарма. Просто сусідка поверхом вище, спускаючись на роботу, знімала записки і викидала їх у смітник, щиро співчуваючи нещасній подружній парі.

У той нещасливий вечір нічого не віщувало біди, дев'ятирічна донька, подивившись «На добраніч» давно вже спала в своєму ліжечку, батько дівчинки теж зібрався йти спати, проте, дружина попросила його посидіти з нею і трохи подивитися телевізор. Близько 23-00 молоді люди відчули їдкий запах ацетону, який витав по квартирі. Не підозрюючи нічого поганого, чоловік підійшов до дверей і виглянув на сходову площадку через вічко - хіба мало що. Але в очі йому вдарило полум'я - горіли їх вхідні двері з зовнішньої сторони! По сходах в ту ж мить почулися кроки палія, який тікав.

На щастя, полум'я не встигло сильно розгорітися, тому мешканцям квартири вдалося відкрити двері і загасити вогонь. На пошкодженій двері залишився явний слід від вогню, за формою якого явно видно, що двері спочатку облили чимось, а потім підпалили. На наступний ранок «погорільці» вирушили писати заяву у відділення міліції - те, що трапилося вже не було схожим на звичайне хуліганство, адже під загрозу було поставлено не тільки їхнє майно, але й життя.

На сьогоднішній момент палія не знайшли, потерпілі сподіваються - все-таки знайдуть.




Поділитись

Новини по темі: