19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

«Журнал Житомира» запускає власний відеопроект. ОНОВЛЕНО

  • 14 лютого, 2011 11:40
Вже цього тижня відвідувачі сайту «Журнал Житомира» побачать новий публіцистичний проект нашої редакції - «ПроЖектомир» (назва пілотна). Щотижнева передача покликана висвітлювати найбільш вагомі проблеми та цікаві здобутки міста. 

Над програмою працюватимуть Владислав Пучич, Оксана Трокоз та студія «Cent Dipre».

«Ви почуєте і побачите думки людей на вулиці і експертів у студії, аргументи влади і опозиції, ненаграні емоції та логічний аналіз. Інтернет дає нам можливість створити по-справжньому незалежний телепродукт, який Ви зможете переглянути і прокоментувати у будь-який зручний час», - зазначає Влад Пучич.

Перший випуск вийде в ефір на «Журналі Житомира» в середу 16 лютого, висвітлить причини та наслідки можливої передачі в концесію Житомирського водоканалу. Ви почуєте позицію людей на вулицях міста та губернатора області, начальника водоканалу та спеціального гостя нашої студії.


Увага, конкурс!

Редакція «Журнала Житомира» оголошує серед своїх читачів конкурс на кращу назву для відеопроекту. Назва повинна відображати суть - орієнтація на місто Житомир та область, динаміку, об'єктивність та неупередженість проекту; бути короткою, ємною і впізнаваною.

Переможець конкурсу отримає квитки на будь-який фільм на вибір до кінотеатру «Україна».

Поділитись

Новини по темі: