26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Терра Банк відкрився у Житомирі

  • 10 лютого, 2011 19:06
У рамках реалізації плану з розширення банківської мережі в столиці та регіонах України, ПАТ «Терра Банк» відкрив нову дирекцію в Житомирі за адресою: вул. Київська, 59.

Як повідомили «Журналу Житомира», клієнтам нової дирекції надається весь спектр банківських послуг.

Фахівці банку готові допомогти у виборі оптимальних умов обслуговування та надати кваліфіковані консультації по всіх банківських продуктах, в т.ч. розрахунково-касове обслуговування в режимі реального часу за вигідними тарифами.

Використання електронної системи дистанційного обслуговування «Клієнт-Банк», різні види кредитування, розміщення коштів на депозити, випуск та обслуговування пластикових карток міжнародних платіжних систем, проведення операцій купівлі-продажу іноземної валюти і т.д.

Обслуговування клієнтів проводиться з понеділка по четвер з 9:00 до 17:00, у п'ятницю - з 9:00 до 16:00.

На поточний момент регіональну присутність ПАТ «Терра Банк» поширюється на 15 областей України та Автономну Республіку Крим. Діяльність Банку забезпечують 29 дирекцій і відділень.

ДОВІДКА: ПАТ «Терра Банк» (Київ) працює на банківському ринку України з 1996 р. і є правонаступником всіх прав і зобов'язань ЗАТ «Інвест-Кредит Банк» (Кривий Ріг). За роки діяльності ПАТ «Терра Банк» став членом та учасником таких організацій, як Асоціація «Український кредитно-банківський союз», Перша фондова торговельна система, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, Міжнародні платіжні системи VISA INTERNATIONAL та SWIFT, Національна система масових електронних платежів, Міжнародні системи електронних грошових переказів Western Union, АНЕЛІК, MoneyGram, Contact, ЛІДЕР і АВЕРС.

ПАТ «Терра Банк» представлений дирекціями та відділеннями в р.р. Київ, Вінниця, Дніпропетровськ, Одеса, Херсон, Львів, Тернопіль, Чернівці, Івано-Франківськ, Коломия, Кривий Ріг, Кременчук, Миколаїв, Луганськ, Харків, Донецьк, Житомир та Сімферополь.

Станом на 01.01.2011 р. регулятивний капітал Банку - 323,2 млн.грн., діяльність ПАТ «Терра Банк» прибуткова.
Поділитись

Новини по темі: