19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Ігор Гундич та Олег Старинець не поспішають шукати нову роботу в Житомирі

  • 10 лютого, 2011 19:02
У Житомирі під час зміни влади, два з трьох заступників мера міста - Ігор Гундич і Олег Старинець були звільнені. Як відомо, у кріслі утримався тільки Іван Заінчковскій, який продовжує свій трудовий шлях у стінах мерії.

Екс-заступники мера Житомира Ігор Гундич та Олег Старинець на сьогоднішній день є безробітними, зареєстровані в центрі зайнятості і отримують допомогу по безробіттю.

Їм обом нараховують по 1800 гривень.

Олег Старинець в телефонній розмові повідомив, що він акуратно ходить на всі семінари, включаючи і ті, де розповідають про організацію власного бізнесу, однак займатися їм не поспішає, каже, що довга служба чиновником (20 років) сформувала його і не дає можливості перебудуватися на комерцію:

- Я ніколи не думав, що після посад у владі, я буду безробітним і не зможу влаштуватися на роботу. Пішов з «подякою президента» за організацію виборів на біржу. Це для мене неприємно ...

Ігоря Гундича наш телефонний дзвінок застав після прийому городян. Гундич - депутат Житомирської міськради (фракція «Рідне місто», яку очолює екс-мер Житомира Віра Шелудченко).

Ігор Петрович також сказав, що ще не визначився з роботою і час покаже, чим займатиметься в майбутньому. Гундич розповів, що допомога з центру зайнятості перераховується нерегулярно, гроші затримують і він взагалі не розуміє, як люди можуть прожити на допомогу від держави на 500-700 або 1000 гривень на місяць.

У дні прийому до нього приходять до 10 городян із проблемами комунального плану, працевлаштування. Він чим може, допомагає. Депутат каже, що зміна «місця сидіння» не змінила його поглядів на вирішення проблем у місті: наприклад, на його переконання, в жодному разі не можна віддавати стратегічні комунальні підприємства - водоканал зокрема - ні в оренду, ні в концесію.
Поділитись

Новини по темі: