20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • В Інтернет потрапило відео як в Житомирі охоронець побив оператора телеканалу ICTV

В Інтернет потрапило відео як в Житомирі охоронець побив оператора телеканалу ICTV

  • 8 лютого, 2011 11:50
Те, що робота у журналістів небезпечна знає багато хто. Але щоб отримати по обличчю прямо під носом у міліціонерів - справа не бувала.

Тим не менш, саме так сталося вчора зі знімальною групою «Надзвичайний Новин» телеканалу ICTV. Оператор студії постраждав тільки за те, що виконував свої обов'язки.

Журналіст та оператор мали намір отримати коментар у одного із співробітників обласного ДАІ, яке знаходиться на вулиці Щорса у м. Житомир. Щоправда, його на місці не виявилося. Тоді вони попрямували до штрафмайданчику, щоб зняти загальний план стоянки. На територію штрафмайданчика ніхто з них не заходив, а зупинилися біля воріт.

Коли оператор налаштував своє обладнання і почав роботу, з будки, що знаходилась поруч, вийшов чоловік і повідомив, що знімати тут він не дозволяє. У відповідь журналістка пред'явила йому посвідчення і запевнила, що вони знімають тільки загальні плани, крім того, ніхто не збирається заходити на територію штрафмайданчика. Охоронець пішов, але через хвилину знову з'явився і, пообіцявши оператору, що у нього будуть проблеми, знову зник.

Ще через декілька хвилин чоловік з'явився і без всяких розмов почав лупити в об'єктив камери. Щоб врятувати дороге обладнання, оператор почав прикривати камеру собою. Але це не зупинило осатанілого охоронця, який переключив свою злість на оператора. Розбивши в кров обличчя працівникові «Надзвичайний Новин», охоронець мертвою хваткою вчепився в штатив, на якому була закріплена камера, і ні за що не хотів його випускати.

На щастя, поблизу виявився міліціонер, який допоміг журналістам вирвати камеру з рук нападника.

Після інциденту репортери «Надзвичайний Новин» відразу ж викликали міліцію і написали заяву. Незабаром їм доведеться пройти медичну експертизу.
Поділитись

Новини по темі: