19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Житомир відвідало керівництво міжнародної організації Amnesty Internaional.

Житомир відвідало керівництво міжнародної організації Amnesty Internaional.

  • 8 лютого, 2011 19:17
Минулими вихідними в Житомирі пройшов тренінг для членів та симпатиків всесвітнього правозахисного руху Міжнародна Амністія. Цей захід проводив менеджер української секції Amnesty Internaional Тетяна Мазур та виконавчий директор Тетяна Бібік.
Вони розказали про історію, структуру та принцип роботи Міжнародної Амністії.
«Amnesty Internaional нараховує понад 2,5 млн членів у всьому світі. Це люди з приблизно 150 країн Земної кулі. Ці цифри постійно змінюються, тому точну чисельність членства організації сказати неможливо», - розповідає Тетяна Мазур.
Як відомо, приблизно рік тому в Житомирі запрацювала ініціативна група Міжнародної Амністії і за цей час встигла провести в нашому місті кілька яскравих акцій, які одночасно проводились у всіх інших країнах, де діє цей правозахисний рух. Координують нашу місцеву групу Ірина Тютюнник та її чоловік Ігор Коктиш.
«Для нас Житомир є центром активізму», - каже менеджер Міжнародної Амністії Тетяна Мазур, - «За своє нетривале існування в Житомирі пройшли найбільш яскраві заходи нашої організації. І деякі з акцій, які влаштувала житомирська група, мали навіть більшу результативність, ніж аналогічні акції, що проходили в європейських містах.»








Поділитись

Новини по темі: