20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Помічник депутата нахамив житомирським журналістам. ФОТО

Помічник депутата нахамив житомирським журналістам. ФОТО

  • 7 лютого, 2011 1:40
Відразу три легкові автомобілі - Мерседес, БМВ і Рено - зіткнулися в Житомирі по вулиці Щорса за перехрестям з вулицею Котовського.

І хоча машини були сильно пошкоджені, всі їх водії та пасажири залишилися живі. Причини ДТП встановлюють співробітники ДАІ, які прибули на місце події.

Подібні аварії трапляються періодично в Житомирі і ця могла нічим не виділятися на їх фоні, якби не поведінка одного з потерпілих.

Коли журналісти прибули на місце аварії і почали фотографувати машини, до них підійшов один з потерпілих і почав хамити і погрожувати фізичною розправою, якщо журналісти не припинять фотографувати його автомобіль. Мовляв, моя машина - я не хочу, щоб його фотографували і йдіть звідси, поки цілі ви і ваша техніка.

Відразу ж до молодої людини приєдналися ще троє у спортивних костюмах, які також почали грубо лаятися і погрожувати.

Журналісти показали посвідчення і пояснили, що згідно з законом, вони мають право фотографувати тут. Не можуть тільки публікувати номери авто і фотографувати особи без згоди. Але компанію хлопців це не заспокоїло і такі аргументи вони не сприйняли. А "власник автомобіля" побачивши посвідчення журналіста, у відповідь теж дістав і показав корочку "Посвідчення помічника депутата Королівського райради", хоча надати його або назвати себе він відмовився. Пояснити які права йому дає цей документ в даному випадку теж не зміг.

Заспокоїти "помічника депутата" зміг лише патруль міліції, який проходив повз.

Патрульні спокійно пояснили хлопцям, на що мають право журналісти і що вони в будь-якому випадку не праві з такою поведінкою. Після цього компанія залишила журналістів у спокої і повернулася до розбитої машини.








Помічник житомирського депутата потрапив в аварію фото газети 20 хвилин


УВАГА! ненормативна лексика
Поділитись

Новини по темі: