18 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Житомиряни не відпускали «Другу Ріку» зі сцени. ФОТО

  • 6 лютого, 2011 13:10

26 пісень, 2 виходи на біс, 100 хвилин живого звуку і сотні житомирян, які прийшли 5 лютого в Golden Gate Pub, послухати цю музику. Так концерт гурту «Друга Ріка» можна було б описати без емоцій, за допомогою математики. 

Саме піснею «Математика» музиканти хотіли закінчити свій концерт в Житомирі. Але емоції зашкалювали, а публіка була наполегливою, тож на біс довелося співати кілька разів. 



- Концерт - супер, хлопці - молодці! Викладалися на 100 відсотків! - Ділиться враженнями Дмитро Шевчук. - Я прийшов сюди з компанією однокласників, відсвяткувати зустріч випускників. Так що ми відмінно повеселилися! Під музику земляків нам прекрасно танцювалося, співалося і святкувалося! 
Зустрітися з однокласниками перед концертом встигли і гітаристи гурту «Друга Ріка» Віктор Скуратовський і Олександр Барановський. Навчалися вони в школі № 14. 



Весь концерт пройшов на одному подиху. У залі яблуку не було де впасти. У виконанні гурту прозвучали старі, нові та найновіші хіти - прем'єру пісні Валерій Харчишин представив, підглядаючи одним оком в текст. 



Глядачам пам'ять в цей вечір не зраджувала, вони в унісон з музикантами співали і «Фурія», і «Відчиняй», і «Спи до завтра», і навіть «Нарру Birthday to You»! Цю пісню і великий торт «Друга Ріка» подарувала Вадиму Лавриненку, учаснику своєї команди, який весь час «залишається за кадром», цього вечора він святкував свій День народження. 



Публіка довго не хотіла відпускати земляків, але Валерій Харчишин пообіцяв, що прощаються він ненадовго - вже навесні «Друга Ріка» збирається приїхати до Житомира з новим концертом. 







Оксана Трокоз, «Журнал Житомира» 
Фото: Дмитро Голумбьовський

Поділитись

Новини по темі: