19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомирський Водоканал вирішено передати в концесію московської Інжинірингової компанії

Житомирський Водоканал вирішено передати в концесію московської Інжинірингової компанії

  • 4 лютого, 2011 12:27
ВАТ «Інжинірингова компанія «Науково-дослідний інститут комунального водопостачання та очищення води» м. Москва має намір взяти в концесію комунальне підприємство Житомирський водоканал.

Про це сьогодні журналістам розповів губернатор Житомирської області Сергій Рижук.

За його словами, концесія стала можлива після зміни у листопаді 2010 року закону про особливості передачі в оренду або концесію об'єктів централізованого водо-і тепло постачання, які знаходяться в комунальній власності.

У зв'язку з цим російська компанія звернулася до мера Житомира з проханням на найближчій сесії міської ради розглянути це питання.

Директор представництва компанії в Україні Віктор Скобліков сказав журналістам, що їх копання має намір вкласти 287 мільйонів гривень у модернізацію, ремонт, технічне оснащення підприємства та інженерних комунікацій ..

При цьому компанія має намір просити про 20-25-річного терміну концесії, оскільки близько 13 років необхідно на окупність проекту.

За словами Скоблікова, в кінці 2010 року компанія взяла в концесію водоканали Краматорська та Артемівська (Донецька область).
Поділитись

Новини по темі: