27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Мер Житомира відвідав міське сміттєзвалище і ознайомився з утилізацією сміття. ФОТО

Мер Житомира відвідав міське сміттєзвалище і ознайомився з утилізацією сміття. ФОТО

  • 4 лютого, 2011 15:25
Вчора 3 лютого мер міста Володимир Дебой ознайомився з роботою КАТП-0628, яке займається прибиранням, вивозом і утилізацією сміття.

У ході зустрічі міський голова також поспілкувався з усіма підприємцями, які займаються проблемою сміття в місті, і вивчив питання функціонування міського полігону.

- Міська сміттєзвалище - стратегічний об'єкт. Він надзвичайно важливий для Житомира і тому потребує фінансової підтримки, щоб забезпечити і надалі всі екологічні вимоги, - зазначив міський голова Володимир Дебой.

Дебой також запевнив житомирян, що на підприємстві будуть дотримані всі вимоги для безпеки міста і його жителів.

- Безумовно, ми бачимо, що є необхідність сортування сміття і на цьому сьогодні підприємство має заробляти гроші. Наступний крок - зміцнення матеріально-технічної бази підприємства, зокрема, закупівля автомобілів, які вивозять сміття, щоб поліпшити якість обслуговування житомирян, - визначив першочергові завдання Володимир Дебой.

Міський голова пообіцяв, що комунальне підприємство буде працювати ефективно і забезпечувати чистоту міста. Однак, проблема сміття - це проблема кожного житомирянина. До цих пір не всі, особливо це стосується жителів приватного сектора, уклали угоди для вивозу сміття.

- Підписання угод на вивезення сміття, своєчасна оплата за послуги, встановлення контейнерів, якісне обслуговування мешканців - так має вирішуватися питання сміття в місті. Що стосується самого підприємства, то воно повинно надавати житомирянам якісні послуги, мати підтримку з міського бюджету, а також працювати над питанням переробки сміття, - підкреслив мер.

Як поінформував начальник КАТП-0628 Андрій Нечуйветер, на підприємстві працює 39 одиниць техніки, частина якої відробила свій ресурс - відпрацювала 20 років. Щодня підприємство вивозить на міський полігон близько 4 тис. куб.м. твердих побутових відходів. Проводиться робота з ліквідації стихійних звалищ.




http://img.zhzh.info/_ph/1/2/309861307.jpg




http://img.zhzh.info/_ph/1/2/358856597.jpg




http://img.zhzh.info/_ph/1/2/216076659.jpg





http://img.zhzh.info/_ph/1/2/7409124.jpg




http://img.zhzh.info/_ph/1/2/821573010.jpg
Поділитись

Новини по темі: