29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Почався продаж квитків на ЄВРО-2012. Як купити квиток. ІНСТРУКЦІЯ

Почався продаж квитків на ЄВРО-2012. Як купити квиток. ІНСТРУКЦІЯ

  • 2 лютого, 2011 19:27

Учора в Києві пройшов семінар з приводу продажу квитків на Євро-2012. Його провели спільно УЄФА і місцевий організаційний комітет під керівництвом Маркіяна Лубківського.

Зокрема, нарешті були озвучені ціни на квитки на Євро-2012 - від 30 (найдешевший квиток на груповий етап) до 600 євро (найдорожчий на фінальний матч). У гривнях це - від 325 грн до 6540 грн. Тим не менш, точні ціни квитків назвуть 1 березня.

Квитки на матчі Євро-2012 будуть у трьох цінових категоріях: перша - найдорожча:

Замовити квитки на Євро-2012 можна буде тільки на сайті uefa.com. Замовлення потрібно буде залишити з 1 по 31 березня, а лотерея буде проведена в квітні 2011 року. Самі ж квитки будуть надруковані через рік, у квітні 2012 року. Крім того, у продажу будуть різні пакети. Наприклад, "follow my team" - квитки на всі матчі однієї команди, на матчі в одному місті і т.д

Також, вчора почав роботу Euro-2012 Ticket Portal - сайт, на якому кожен бажаючий зможе залишити заявку на покупку квитків. Поки що лише проводиться реєстрація на покупку білетів євро 2012. Цікаво, що в перший день через велике навантаження сайт перестав працювати. "There are currently too many people trying to access the UEFA EURO 2012 ticket portal" - "У даний момент занадто багато людей намагаються зайти на портал".



Сайт квитків на Євро-2012 не витримав навантаження

На офіційному сайті УЄФА почав роботу Euro-2012 Ticket Portal - Сайт, на якому кожен бажаючий зможе залишити заявку на покупку квитків на матчі чемпіонату Європи в Україні та Польщі.

З 1 лютого на сайті можна зареєструватися, але вибрати квиток і відправити заявку на нього можна буде виключно в пріод з 1 по 31 березня. Як підкреслює УЄФА, немає ніякої різниці в даті подачі заявки - шанси на квиток рівні у тих, хто зробить це в перший і в останній день.

Цікаво, що в перший день через велике навантаження сайт перестав працювати. "There are currently too many people trying to access the UEFA EURO 2012 ticket portal" - "У даний момент занадто багато людей намагаються зайти на портал".


Як реєструватися на порталі квитків Євро-2012. ІНСТРУКЦІЯ

C сьогоднішнього дня почав роботу Euro-2012 Ticket Portal - Сайт, на якому кожен бажаючий зможе залишити заявку на купівлю квитків на матчі Євро-2012. Поки що можна лише реєструватися, що ми і  вирішили зробити.

Цікаво, що в перший день через велике навантаження сайт працював дуже повільно. Спочатку видав помилку з пропозицією почекати: "There are currently too many people trying to access the UEFA EURO 2012 ticket portal "-" У даний момент дуже багато людей намагаються зайти на портал ".

Всі картинки можна збільшити, клацнувши по ним.

Чекав трохи більше двох годин і сайт відкрився! Для початку реєстрації необхідно внизу клікнути на "CREATE ACCOUNT":

Потім заповнити всі поля: адреса електронної пошти, пароль, ім'я, прізвище, національність, номер паспорта, дата народження, країна, номери телефонів. При бажанні, можна дати УЄФА і партнерам право  використовувати Вашу інформацію, зазначивши відповідні пункти. В кінці натиснути "COMPLETE REGISTRATION":

Потім потрапляємо на сторінку, в якій нас просять подивитися свою поштову скриньку:

Зайшовши на поштову скриньку на gmail.com, листів від UEFA не виявив. перевірив папку СПАМ - він потрапив саме туди. Так що будьте уважні! У самому листі потрібно лише клікнути на лінк, що підтверджує реєстрацію:

Все, реєстрація завершена! У будь-якому випадку, подальші дії - тільки з 1 березня.


Середній українець зможе купити 8 квитків на Євро-2012, поляк - 25. Інфографіка

Вчора стартував процес продажу квитків на матчі Євро-2012. Втім, ні самих квитків, ні цін на них поки немає. Для початку  треба зареєструватися на квитковому порталі сайту УЄФА (uefa.com). Як підкреслили вчора в Києві на семінарі з продажу квитків, що проходив за участю представника УЄФА, купити їх можна буде тільки там.

Учора в перший день реєстрації сайт ледве витримував навантаження. Кореспондент "Сегодня" чекав 2 години 9 хвилин поки відкриється сторінка реєстрації. Втім, можна не поспішати - процедура триватиме до  кінця лютого. А вже з 1 березня там же можна буде замовити самі квитки.  У той же день оголосять і ціни. Поки відомо, що найдешевший квиток на  груповий матч обійдеться в 30 євро (325 грн), у півтора рази дешевше, ніж на минулому Євро-2008 в Австрії та Швейцарії. А найдорожчий на фінал  - 600.

Якщо заявок буде більше, ніж квитків, проведуть лотерею. При цьому по 2000 квитків на матч буде зарезервовано за жителями приймаючого міста. Одна зареєстрована людина може замовити не більше 4 квитків на матч. Переможці лотереї отримають повідомлення про це на вказану електронну адресу. Оплата здійснюється платіжними картами в євро. Жителі Україні та Польщі можуть платити національною валютою, а також банківським переказом. Якщо вболівальник передумав йти на футбол, він зможе скористатися послугою перепродажу на сайті УЄФА.

Самі квитки будуть висилати поштою, приблизно за два тижні до старту ЧЄ. Якщо вболівальник купить пакет на всі матчі збірної, йому вишлють три квитки на групові матчі і три ваучера на матчі плей-офф. Якщо його команда йде далі, він на стадіоні обмінює ваучер  на квиток. Якщо ж команда вилітає, він в обмін на ваучер отримує вартість раніше сплаченого квитка.

Детальніше про процедуру купівлі квитків, їх категорії - у інфографіку знизу (клацніть для збільшення):

Поділитись

Новини по темі: