28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Власник інтернет-клубу «Клубок» арештований на 2 місяці за побиття міліціонерів

Власник інтернет-клубу «Клубок» арештований на 2 місяці за побиття міліціонерів

  • 1 лютого, 2011 18:31
Прокурор Житомирської області Микола Франтовський заявив що один із власників інтернет-клубу "Клубок" заарештований на 2 місяці.

Про це Микола Франтовський повідомив сьогодні журналістам.

- Він заарештований судом. Спочатку був затриманий на три доби, а тепер заарештований. Поки на два місяці суд заарештував. Стаття 345, ч 2 (опір співробітнику влади, міліції із заподіянням тілесних ушкоджень). Травми у міліціонера є, а тілесних ушкоджень згідно з актом обстеження у заарештованого немає. Робіть висновки. У чиїх діях було більше провокацій, потрібно ще подивитися. Справа розслідується, справа під контролем. Майно клубу співробітникам прокуратури не потрібно. Я не хочу хвалитися, але за чотири роки роботи ніхто не сказав, що я маю тут магазин або кафе, вкрав якісь комп'ютери, притиснув якусь квартиру, бізнес або якісь акції хоч на три копійки. Я вам присягаюся дітьми та своїм здоров'ям, у мене тут немає нічого. Я чистий ...

Франтовський також виключає версію про провокації під час перевірки інтернет-клубу на Великій Бердичівській, 10, яка проходила 26 січня.

- Співробітники міліції та прокуратури не пішли самі по собі, за власним бажанням, як це хтось може подумати, що хтось зазіхає на їхнє майно ... Нічого подібного. Це завдання Генпрокуратури і їм потрібно було пройти і перевірити всі ігрові заклади. Я не буду говорити, провокація це чи не провокація, оскільки я таку версію виключаю взагалі. Я своїм співробітникам довіряю: якщо є завдання, то про його виконання я буду знати через півгодини, якщо вони будуть щось неправильно робити.

Він повідомив, що під час перевірки були виявлені порушення.

- Яка може бути провокація? Починаючи з елементарних речей, там сьогодні кількість робочих місць 42 або 46, а належить - 16. Це дотримання правил пожежної безпеки, здоров'я? Ні! Це бажання заробляти гроші на здоров'ї - психологічному і фізичному. І таких безліч порушень. До сьогоднішнього дня через суд вирішуємо питання, щоб зайти і продовжити перевірку, оскільки перевірка повинна бути повною.

Прокурор області підкреслив, що дав розпорядження відкрити двері в інтернет-клуб будь-яким способом, оскільки там опинилися заблоковані співробітник прокуратури, міліції, а також дитина.

- Тривожна кнопка: провели реконструкцію подій з експертами, техніками, механіками про роботу тривожної кнопки: виявилося, що вона відкривається і закривається з пульта, який був у власника. Навіть після того, як ламали, ролети відкривається-закривається нормально.

У ході розслідування кримінальної справи будуть з'ясовані питання - кому належало приміщення, яким чином оренда оформлена, законно, чи незаконно, хто давав дозвіл на роботу та інші питання.

- Робота йде. Я відношу психологічну залежність від комп'ютерних ігор на рівень залежності людини від наркотиків, - підсумував прокурор.
Поділитись

Новини по темі: