20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Житомирський педофіл виявився вчителем дитячих танців. ВІДЕО

Житомирський педофіл виявився вчителем дитячих танців. ВІДЕО

  • 22 січня, 2011 13:35
Нагадаємо, вчора в Житомирі міліція затримала 48-річного чоловіка. Його підозрюють у розбещенні неповнолітніх хлопчиків.

Як стало відомо «Журналу Житомира», ним виявився вчитель спортивних бальних танців житомирського клубу "Полісся".

Чутки про небайдужість педагога до дітей ходили по Житомиру вже кілька років. Вчитель танців жив разом з матір'ю, в тому ж будинку була зареєстрована асоціація спортивного бального танцю, яку він очолював.

За словами сусідів, чоловіка влітку побили, як згодом виявилося, родичі одного з його вихованців. З того разу до нього неодноразово приїжджала міліція. У той же час, розповіли сусіди, вони неодноразово помічали, що в квартиру вчителя танців приходили хлопчики.

Вчителя затримали, коли до нього прийшов учень. Правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею розбещення неповнолітніх.

До недавнього клуб спортивного бального танцю, керівником якого і був затриманий, орендував актовий зал місцевого колегіуму (Житомир, Мануїльського, 18). У групах займалися до шістдесяти дітей у віці від 6-ти до 18-ти років.

Директор колегіуму говорить, що була задоволена гуртком, діти займали призові місця у конкурсах, скарг ні батьків, ні дітей ніколи не було.

Однак з Нового року договір оренди з цим клубом розірвали. Роботу гуртка припинили.

Вчитель танців затриманий. Йому загрожує від 5-ти до 8-ми років позбавлення волі.


Поділитись

Новини по темі: