25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Після святкування Хрещення двоє друзів опинилися у реанімації

Після святкування Хрещення двоє друзів опинилися у реанімації

  • 20 січня, 2011 0:44
Вчора в Житомирській області святкування Водохреща для двох друзів з Овруцького району закінчилося реанімацією.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє Сергій Уланов, прес-служба УМНС України в Житомирській області.

19 січня двоє жителів села Яцковичі 38 і 25 років вирішили долучитися до святкування великого православного свята Хрещення. Чи занурювалися вони у водойму в цей день чи ні - не відомо. Але «остограмитися» вирішили обов'язково.

Знайшли заховану господинею пляшку з характерним запахом спирту і перекинули по пару чарок.

Святкове застілля перервало раптове погіршення здоров'я одного з партнерів. За ним незабаром пішов другий. Причому, це погіршення проявилося в такому вигляді, що остаточно зіпсувало все свято. Довелося викликати «швидку».

Обох потерпілих доставили в реанімаційне відділення центральної районної лікарні з ознаками серйозного отруєння. І тільки коли з'явилася господиня «нещасливої пляшки» - ситуація прояснилася.

Чоловіки відзначали свято настойкою чемериці. Настоянку використовують у ветеринарії, яка при внутрішньому застосуванні подразнює слизові оболонки і рефлекторно посилює моторики і секреції внутрішніх органів травлення у жуйних, а у собак та свиней викликає блювоту.

Рятувальники попереджають, що не треба вживати всередину все, що приємно для вас пахне - це може бути небезпечно для життя і здоров'я!
Поділитись

Новини по темі: