23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирській області п'яний водій іномарки побив інспекторів ДАІ

У Житомирській області п'яний водій іномарки побив інспекторів ДАІ

  • 18 січня, 2011 2:35
У Коростишівському районі Житомирської області п'яний водій іномарки побив інспекторів ДАІ.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

18 січня наряд інспекторів ДАІ ніс службу на автодорозі у Коростишівському районі. Рано вранці працівники міліції побачили автомобіль, який рухався по дорозі, порушуючи Правила дорожнього руху, тому інспектор подав знак про зупинку автомобіля.

Проте водій машини вимогу міліціонера проігнорував. Після цього екіпаж наряду почав переслідування, і в місті Коростишів іномарку вдалося зупинити.

У салоні, крім водія, знаходилося ще двоє пасажирів. Як з'ясувалося згодом, всі вони перебували в стані алкогольного сп'яніння. Під час спілкування молоді люди (віком від 21 до 27 років) вели себе агресивно, нецензурно лаялися і навіть «полізли» в бійку.

У результаті таких дій одному з інспекторів ДАІ були заподіяні тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку і рвано-забитих ран голови. Згодом він звернувся в місцеву лікарню, де йому була надана медична допомога.

У підсумку, п'яну компанію втихомирили і доставили до районного відділу міліції. Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч 2. ст.350 (погроза або насильство щодо службової особи) КК України.
Поділитись

Новини по темі: