25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Двір Житомирської міської ради відгородили броньованими воротами. ФОТО

Двір Житомирської міської ради відгородили броньованими воротами. ФОТО

  • 18 січня, 2011 1:19
У внутрішньому дворі Житомирської міськради встановили автоматичні відкатні ворота.

Раніше ворота у двір виконкому були зварені з металевої арматури, через які було видно весь внутрішній дворик міськради. Старі ворота замикались тільки на ніч і у вихідні дні. Зараз ворота глухі і закриті постійно.

Нові металеві ворота відкриваються за допомогою радіо-пульта. Такими вже оснащені всі автомобілі, які перебувають на балансі виконавчого комітету міської ради.

За неофіційною інформацією, тільки нові ворота без радіо-пультів обійшлися в 15 тисяч гривень.

Керуючий справами міської ради Петро Кудряшов лише повідомив, що нові ворота обійшлися значно дешевше, ніж шлагбаум на вулиці Михайлівській.

 - Старі ворота зараз знаходяться на складі. Вони вже просіли. Раніше там був прохідний двір, а цього бути не може, бо це господарський двір ради. Гроші були виділені з бюджету, і частина профінансували спонсори, - каже по телефону Кудряшов. - Хто ці депутати, я сказати не можу, тому що треба у них запитати.

Чиновник зазначив, якщо журналісти хочуть дізнатися, скільки коштують нові ворота і хто з депутатів міської ради проспонсорував таку покупку, то необхідно надіслати офіційний запит.

Один з працівників виконкому, який не став називати своє прізвище, назвав нові ворота тюремними.

 - Після приходу нового керівництва, міська рада почав перетворюватися на режимний об'єкт. Тепер ще й такі страшні ворота поставили. Напевно, наступне, що з'явиться - це турнікети у приміщенні, - каже працівник виконкому.

Старі ворота у дворі Житомирської міської ради
Так ворота міськради виглядали за попередніх мерів

Ворота у дворі Житомирської міської ради
Так ворота Житомирської міської ради виглядають за Дебоя...
Поділитись

Новини по темі: