28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Житомирський «Молочник» самоліквідовується через податковий тиск

  • 14 січня, 2011 15:38
Сьогодні, 14 січня, стало відомо, що акціонери великого виробника молочних продуктів компанії "Молочник" (Житомир) прийняли рішення ліквідувати її.

Згідно з повідомленням компанії, рішення про ліквідацію було прийнято на загальних зборах 24 грудня 2010 року.

Дане рішення було ухвалене у зв'язку з податковим тиском на компанію.

 - Головою зборів до відома акціонерів доведена інформація про податковий тиск на суспільство, який створює істотні перешкоди у здійсненні товариством господарської діяльності. У зв'язку з цим було запропоновано проголосувати за ліквідацію товариства, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в серпні 2010 року, компнаїя «Молочник», що входить до холдингу «Укрпродукт груп», в суді відстоювала ексклюзивне право використовувати торговельну марку плавлених сирків «Дружба». Для цього компанія подала до суду на інші компанії, які виробляли сири під цим брендом.

Пізніше стало відомо, що за результатами перевірок було припинено виробництво масла селянського ТМ «Вершкова долина» і продукту сирного плавленого «Дружба» ТМ «Наш молочник», ТМ «Наш сирок», які проводилися на ВАТ "Молочник» (м. Житомир). Продукція підприємства не відповідала вимогам нормативної документації з-за заниженою масової частки жиру.
Поділитись

Новини по темі: