19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Олександр Коцюбко став новим головою Федерації футболу Житомирської області

Олександр Коцюбко став новим головою Федерації футболу Житомирської області

  • 12 січня, 2011 16:37
Сьогодні 12 січня, під час позачергової конференції Федерації футболу Житомирської області делегати обрали нового голову федерації. Ним став президент СК "Легіон" Олександр Коцюбко.

Роботу його попередника - Олександра Чернявського, який очолював федерацію з 2007 року, делегати конференції визнали незадовільною. За словами виступаючих, житомирський футбол просто даремно втратив чотири роки.

Новообраний керівник федерації пообіцяв, що спільно з керівниками футбольних федерацій районів постарається вивести "спорт № 1" на новий рівень. При чому як професійні команди, так і аматорські. й у тому числі дитячі.

Присутній на конференції представник Федерації футболу України Олександр Яковенко зазначив, що ФФУ зі свого боку буде всіляко підтримувати ініціативи футтбольной федерації Житомирщини, спрямовані на розвиток і популяризацію футболу. І навіть пообіцяв подвоїти фінансування - з 50 до 100 тисяч гривень.

 - Тільки використовувати ці гроші треба ефективно, на розвиток футболу, А не так, як це робив минулий керівник федерації Житомирської області, коли з отриманих 50 тисяч гривень, 39 тисяч були витрачені на "оренду приміщення", - зазначив представник ФФУ.

Нагадаємо, за тиждень до виборів на мера Житомира, місцевий бізнесмен Олександр Коцюбко зняв свою кандидатуру і прийняв рішення підтримати Володимира Дебоя, який надалі і став новим мером міста.
Поділитись

Новини по темі: