18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Зірка телепроекту «Танцюють всі» Тісато Ісікава провела майстер-клас у Житомирі. ВІДЕО

Зірка телепроекту «Танцюють всі» Тісато Ісікава провела майстер-клас у Житомирі. ВІДЕО

  • 11 січня, 2011 20:28
Зірка телепроекту «Танцюють всі» балерина Тісато Ісікава провела майстер-клас для представників хореографічного мистецтва Житомира.

20-річна японка недавно була визнана чи не найкращою танцівницею. Дівчина блискуче виступила в телепроекті "Танцюють всі!". Тісато впевнено пройшла відбіркові тури, в яких брали участь тисячі учасників з різних куточків України, і увійшла до двадцятки кращих.

Вже другий рік дівчина навчається в Київському хореографічному коледжі в класі педагога Євгена Кайгородова. А таємниці сучасного танцю перед нею відкриває її педагог за модерн-хореографії, житомирянка Інна Бурдейна. Власне, вона і запросила Тису в Житомир, щоб показати майбутнім житомирським танцівникам та їх педагогам роботу зірки популярного телепроекту.

І. Бурдейна з великим задоволенням працює з талановитою японської дівчиною. Незважаючи на мовний бар'єр (Тісато приїхала в Україну не знаючи мови), вони чудово розуміють одна одну. Дуже допомагає спілкуванню мовою танцю - жести і міміка. До того ж, Тиса дуже легко піддається навчанню, миттєво сприймаючи вимоги і рекомендації вчителя. Вона одночасно вчиться танцювати, писати, читати і розмовляти російською мовою. Дівчина притягує педагога своєю щирістю, яскравістю натури, темпераментом і універсальністю.

 - Тісато талановита у всьому, тому в майбутньому я бачу її універсальною виконавицею. Вона абсолютно впевнено почуває себе в класичному танці і досить технічна та гармонійна, коли передає образи і почуття через надто швидкий темп сучасного танцю. Тиса - справжня професійна виконавиця танцю, тому синтезує в собі класику і модерн, - зазначила пані Бурдейна.

За її словами, одним з найяскравіших моментів їх співпраці є робота над сучасним виставою балету "Кармен-стріт" на музику Ж. Бізе в постановці заслуженої артистки України Алли Рубіної. Тиса виконала роль головної героїні балету, прем'єра якого відбулася на сцені Національної опери України.

Житомирський композитор Олександр Ходаковський присвятив дівчині свою композицію "Голос Азії", яку презентував на зустрічі. Вперше почувши це твір, Тиса відповіла прекрасним танцем-імпровізацією.

Нагадаємо, в грудні 2010 року в Житомирі пройшов майстер-клас з белліданс - східний танець живота (Bellydance). Тоді, чемпіонка світу Ассирія навчила майже сотню житомирянок популярному у східних країнах танцю.
Поділитись

Новини по темі: