25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Житомирським міліціонерам вручили ключі від новеньких Hyundai Tucson і ВАЗ-2110. ФОТО

Житомирським міліціонерам вручили ключі від новеньких Hyundai Tucson і ВАЗ-2110. ФОТО

  • 10 січня, 2011 15:54
Сьогодні 10 січня на нараду керівників органів і підрозділів УМВС завітав голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук.

Приємним приводом для цього стало придбання службових автомобілів та комп'ютерної техніки за кошти, отримані в кінці минулого року з обласного бюджету.

Звертаючись до присутніх, губернатор зазначив, що забезпечення громадського порядку та безпеки, протидія злочинності - спільна справа органів виконавчої влади та правоохоронних структур.

 - Я, як людина, громадянин, нарешті керівник, страждаю, коли бачу, як працівники міліції виїжджають на виклики на транспортних засобах, які давно застаріли і фізично, і морально. На жаль, це наша дійсність. Але ми не чекаємо допомоги звідкись, а вже сьогодні зробили певні кроки для поліпшення матеріально-технічного забезпечення органів внутрішніх справ Житомирщини - в минулому році обласна рада виділила для потреб міліції 800 тисяч гривень.

Саме за ці кошти й були придбані автомобілі Hyundai Tucson і ВАЗ-2110, ключі від яких Сергій Рижук вручив керівникам відділів Слідчого управління і чергової частини УМВС. Також отримав сучасну комп'ютерну техніку Відділ зв'язків з громадськістю УМВС. Левова ж частка цієї суми була витрачена на паливно-мастильні матеріали для службових авто.

 - Цього року ми також плануємо ініціювати розгляд питання про виділення фінансової допомоги УМВС на сесії обласної ради і таким чином надати реальну допомогу людям, які щодня ризикують, охороняючи спокій і безпеку інших.

Начальник обласного Управління МВС Юрій Івакін, у свою чергу, подякував за розуміння і підтримку органів влади та місцевого самоврядування, при цьому звернувши увагу, що дієве співробітництво сьогодні налагоджено на всіх рівнях.

Сергій Рижук дарує автомобілі

Губернатор Житомирщини Сергій Рижук на нараді в УМВС
Поділитись

Новини по темі: