19 березня, 2024
Ми в соцмережах

Мрію 13-річного хворого на рак житомирянина здійснив Олесь Довгий. ВІДЕО

  • 4 січня, 2011 13:36
  • 1
Ноутбук з підключенням до інтернету – такою була новорічна мрія Дмитра Дрьомова. Рік тому із діагнозом рак крові він потрапив до онкогематологічного відділення Житомирської обласної дитячої лікарні. 

Через складність лікування Дмитро постійно знаходиться у лікарні, не може зустрічатися з друзями та однокласниками, а спілкуватися з ними через інтернет виходило нечасто. 

«Я вже давно мрію про ноутбук. Щоб хоч якось відволікатися, дізнаватися, як справи у моїх друзів, розповідати їм про своє лікування… Але для нас це дороге задоволення, бо всі гроші, які заробляє родина, йдуть на моє лікування. А тут дізнався про акцію: можна написати лист на телебачення, і якщо пощастить, твою мрію здійснять».

Дмитро відправив листа,а за 2 тижні в одному із ранкових ефірів на «5 каналі», про його мрію дізнався секретар Київради, діставши конверт із купи листів.

«Одразу після ефіру Олесь Довгий подзвонив мені, - розповідає мама хлопчика. – розпитував, який саме ноутбук хоче син, обіцяв допомогти у лікуванні дитини. Я дуже розгубилася, не знала, що сказати».

Із дня на день Дрьомови чекають, поки подарунок приїде у Житомир і кажуть, що знову вірять у дива. «Після такого хочеться ще з більшим натхненням боротися за одужання! – радіє Дмитро».


Оксана Трокоз
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Aquila Aquila
4 січня, 2011 23:42:59

Мрії збуваються)