20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • 1 січня Володимир Дебой разом з дружиною Тетяною відвідали пологові будинки Житомира. ФОТО

1 січня Володимир Дебой разом з дружиною Тетяною відвідали пологові будинки Житомира. ФОТО

  • 3 січня, 2011 11:36
У новорічну ніч в місті Житомирі з'явилося на світ 18 новонароджених житомирян: 5 дівчаток і 2 хлопчики - у Житомирському обласному центрі матері і дитини та 7 хлопчиків і 4 дівчинки - у Центральній міській лікарні № 1.

Свій перший робочий день у Новому 2011 мер міста Володимир Дебой почав з відвідування пологових будинків Житомира. Він разом з дружиною Тетяною привітали породіль з народженням дітей і вручив Новорічні подарунки.
 
 - Я з радістю в мій перший напівробочій, святковий, день побував у пологових будинках. Мене переповнюють почуття, тому що саме тут народжується нове життя. Я щиро вдячний медичному персоналу за їхню нелегку працю. Спасибі мамам які подарували державі нових громадян, - зазначив міський голова Володимир Дебой.

Мер також відзначив, що в медичних установах створені всі умови для народження здорових дітей: у відділеннях тепло, чисто, працюють професіонали. У пологових будинках не чутно плачу дітей і хвилювань мам - новонароджені постійно знаходяться поруч з мамою.

 - Завжди є можливість рухатися вперед: крім сучасного обладнання, треба впроваджувати новітні технології. Бажаю всім менше ускладнених пологів без застосування складного обладнання. Нехай діти народжуються здоровими!, - побажав мер.

За враженнями дружини мера Тетяни Дебой, у двох пологових будинках міста Житомира створені всі умови для народження здорових дітей: забезпечено спільне перебування матері та дитини в пологовій кімнаті, вільний доступ членів родини до породіллі і новонародженого, ранній контакт "шкіра до шкіри" новонародженого і матері, а в окремих випадках - новонародженого та батька.

Нагадаємо, в минулому році напередодні Нового 2010 року та в новорічну ніч народилося 45 малюків.













Поділитись

Новини по темі: