20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Олег Скрипка нагородив житомирського фотографа Анатолія Мазарчука

Олег Скрипка нагородив житомирського фотографа Анатолія Мазарчука

  • 30 грудня, 2010 19:04
Професійний житомирський фотограф Анатолій Мазарчук відправив свої роботи на конкурс «Завтра – Різдво», який проходив у музеї І. Гончара у Києві.

26 грудня Анатолій отримав нагороду – журі конкурсу визнало його найкращим. Також, в якості призу фотомайстер отримав сертифікат на 1000 гривень на друк фото в салоні «Цифра». Фотограф зізнається, що це не нові роботи. Вони були зроблені ще минулого року, однак Фото, яке перемогло – не постановочне.

- Це моя бабуся та сестра Аня. Вони колядували минулого року, а я фотографував. Не очікував, що отримаю нагороду. Приємно, що є такі престижні конкурси для молодих фотографів, - розповідає Мазарчук. 

Музей Івана Гончара, плекаючи традиції українського Різдва, розвиваючи міжкультурний діалог, дбаючи про відносини добросусідства та родинного єднання з чистим серцем і світлими помислами започатковував цей безпрецедентний проект – «Завтра – Різдво». 

Митці, письменники, співаки, музичні гурти, майстри, дитячі художні школи, регіональні земляцтва, представники діаспор та іноземних посольств в колі родин Олега Скрипки, Тараса Чубая, Павла Табакова, братів Капранових, Ніни Матвієнко, Анжеліки Рудницької, гуртів Гайдамаки та Дахи Брахи, Сашка Лірника, Фоми, Росави зберуться, щоб запалити Різдвяну Зірку над Музеєм та взяти активну участь у широкій культурній програмі, присвяченій відродженню та підтримці традицій святкування одного з найбільшх українських свят.

Анатолій Мазарчук - Завтра Різдво
Робота - переможець фотоконкурсу

Поділитись

Новини по темі: