19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Недбало закопана яма на дорозі призвела до чергового ДТП. ФОТО

Недбало закопана яма на дорозі призвела до чергового ДТП. ФОТО

  • 30 грудня, 2010 14:07
Не минуло й тижня, як недбало закопана яма на вулиці Чуднівської в Бердичеві, призвела до ще одного ДТП.

Вчора, близько 11 години вечора по вулиці Чуднівській рухався «Форд». Його водій із запізненням побачив паркан, і щоб не в'їхати в яму, став гальмувати.

На слизькій дорозі автомобіль занесло і він врізався в електроопору. Як і в першому випадку, водій та пасажирка машини не постраждали.

Ситуацію зараз з'ясовують інспектори ДАІ. Кажуть, що до аварій призводить не тільки відсутність відповідних знаків на паркані біля ями.

 - Дана ділянка ще й не освітлюється. При зустрічному роз'їзді парканні огорожі важко помітити. - Каже Ярослав Онищук, начальник ДАІ в Бердичеві.

У ДАІ мають намір вжити заходів з метою недопущення подібних подій.

 - Відділенням ДАІ прийнято рішення видати припис керівнику водоканалу для усунення недоліків своєї роботи, - заявив Оніщук.

Нагадаємо, нещодавно в цю ж яму потрапив «Сітроен». Тоді водій не помітив знак, який був встановлений поряд у розритого ділянки дороги. За словами очевидців, там проводили роботи співробітники місцевого водоканалу.

Раніше, 10 грудня, у Житомирі на розі вулиць Гагаріна та Бальзаківський сталося неприємна пригода. Автомобіль місцевого жителя провалився в яму, залишену працівниками водоканалу на дорозі.







Поділитись

Новини по темі: