19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • У Житомирі журналістів не пустили на засідання депутатів міської ради

У Житомирі журналістів не пустили на засідання депутатів міської ради

  • 24 грудня, 2010 18:36
Сьогодні житомирських журналістів не пустили на засідання депутатів чергової сесії Житомирської міськради .

Близько 20 журналістів місцевих видань та телеканалів прийшли на засідання, але їм заборонили перебувати навіть у коридорі міськради.

На першому і другому поверхах на підходах до сесійної зали стоять співробітники муніципальної міліції, які не пропускають ні журналістів, ні відвідувачів.

Муніципальні міліціонери стверджують, що отримали таке усне розпорядження від керівництва міста. Прізвищ керівництва не називають.

Керуючий справами Житомирського міськвиконкому Петро Кудряшев проігнорував питання журналістів про нововведення. Проходячи повз них, він зробив вигляд, що не бачить ситуації і не чує запитань.

Сьогодні на сесії, міськрада має затвердити регламент, за яким до сесійної зал допускаються тільки телекамери і фотографи. Журналістам дозволено вхід через бічні сходи на балкон, при цьому виключається будь-який контакт з депутатами.

За інформацією начальника управління по зв'язках з громадськістю Житомирської міськради Ольги Белобровец, всі коментарі журналісти можуть брати лише в перервах.

За 5 хвилин до початку сесії журналістам милостиво дозволили перебувати в коридорі і сесійній залі, проводити зйомку і спілкуватися з депутатами.
Поділитись

Новини по темі: