29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Микола Боровець наказав зрізати в Житомирі 820 аварійних дерев

Микола Боровець наказав зрізати в Житомирі 820 аварійних дерев

  • 23 грудня, 2010 18:02
У Житомирі необхідно зрізати всі без винятку аварійні дерева, які становлять загрозу для людей та житлових будинків.

Про це на робочій нараді з керівниками житлово-комунальних підприємств міста Житомир повідомив заступник мера Микола Боровець.

 - Давайте проведемо цю справу через комісію надзвичайних ситуацій і поставимо собі завдання прибрати всі аварійні дерева, які є прямою загрозою для будинків. Адже та тисяча гривень, якої не вистачає, щоб зняти таке дерево, може перетворитися на сотні тисяч гривень збитків у разі його падіння. - Каже Боровець.

Микола Боровець нагадав випадок з ураганом, який пронісся влітку в Житомирі.

 - Давайте поставимо собі завдання: скільки б це не коштувало, зняти по місту всі аварійні дерева, починаючи від самих небезпечних. - Заявив Боровець.

У свою чергу, начальник житлового управління Житомирської міськради Світлана Півоварова повідомила, що в Реєстрі аварійних дерев Житомира - 820 дерева, які вимагають знесення.


ДОВІДКА: Для виробництва клеєного бруса, як правило, використовується деревина хвойних порід. З окоренних деревини відбираються рівні якісні колоди. Відібрані колоди розпилюють на дошки. Клеєний брус - це матеріал, що поєднує в собі всі достоїнства дерева, а спеціальна обробка захищає від руйнування. Варто відзначити, що дерев'яний будинок з клеєного бруса - це дуже довговічне житло. Виконуючи будівництво будинку з такої деревини, господар будинку забезпечує тим самим якісне житло не тільки для себе і своїх дітей, а й онуків.
Поділитись

Новини по темі: