26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • 217 грам кокаїну виявили міліціонери у будинку безробітного житомирянина

217 грам кокаїну виявили міліціонери у будинку безробітного житомирянина

  • 15 грудня, 2010 14:51
Вчора в Житомирі працівники міліції затримали двох безробітних місцевих жителів, безробітну жительку міста Миколаєва. Всі у віці від 27 до 40 років. Затримані займалися збутом наркотичних засобів.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє прес-служба МВС України.

Під час проведення санкціонованого обшуку в квартирі за місцем проживання одного з підозрюваних були вилучені 217 грам кокаїну.

Всього упродовж минулої доби черговими частинами УМВС України в Житомирській області зареєстровано 18 злочинів, 8 з них співробітники міліції вже розкрили, а саме: 3 крадіжки майна, 2 випадки нелегального обігу наркотиків, хуліганство та інші.

10 людей підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

У цілому в Україні за минулу добу в органи внутрішніх справ надійшло 7427 заяв про злочини. Вжитими заходами 2681 з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - чотири вбивства, сім фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, один розбійний напад, 26 пограбувань і два факти незаконного заволодіння автомобілем.

За незаконне зберігання зброї затримано десять осіб. У правопорушників вилучено два пістолети, обріз, мисливську рушницю, три одиниці саморобної вогнепальної зброї і 347 патронів.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів затримано 12 осіб, у яких вилучено 8,9 кілограма наркотичних засобів.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 26 845 осіб.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 19 підозрюваних осіб.
Поділитись

Новини по темі: