19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На території аеродрому будівельники виявили другу авіабомбу калібром 100 кг

На території аеродрому будівельники виявили другу авіабомбу калібром 100 кг

  • 17 червня, 2009 15:37
  • 1
На Житомирщині на території колишнього аеродрому в місті Коростені будівельники виявили авіабомбу часів війни. Про це «Журнал Житомира» повідомили в прес-службі головного управління МНС України в області.

Коли на місце події прибули Мчсники, будівельні роботи припинилися, а робочих евакуювали з майданчика. За словами піротехніків, "знахідка" дійсно виявилася авіабомбою калібром 100 кілограмів часів війни.

Територія колишнього військового аеродрому відразу була узята під охорону співробітниками МВС. Зараз в роботі будівельників вимушена перерва, оскільки для знешкодження вибухонебезпечного предмету викликана група піротехнічних робіт обласного управління МНС.

Завтра саперна група служби цивільного захисту на місці з'ясує потенційну небезпеку вибуху і достовірну можливість евакуації бомби для її знищення на спеціально виділеному полігоні.

Нагадаємо, в квітні, під час виконання будівельних робіт в районі колишнього аеродрому в місті Коростень (Житомирська обл) також був виявлений 152 мм артснаряд і схожий на авіаційну бомбу предмет .
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Д.Д.
10 грудня, 2009 16:52:46

Нічого собі калібр, - досить серьозно як для авіабомби. ;)