19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Проти мера Житомира Віри Шелудченко депутати збирають підписи. ФОТО

Проти мера Житомира Віри Шелудченко депутати збирають підписи. ФОТО

  • 17 червня, 2009 15:31
У центрі Житомира, під самими стінами міської ради, розпочато збір підписів проти Житомирського міського голови Віри Шелудченко.

Як розповів один з організаторів акції, депутат Житомирської міської ради Анатолій Драган, це рішення не одностайне. До ініціативної групи увійшло десять депутатів різних фракцій. Нагадаємо, що до складу депутатського корпусу Житомирської міської ради входить 60 народних обранців, пише Роман Здорик, газета "20 хвилин".

- Моє терпіння і моїх колег лопнуло після сесії міської ради, коли невідомо з чиєї подачі виникла ініціатива внести зміни в генеральний план міста Житомира. Внаслідок цього лісову зону від Монумента Слави в Гідропарку хотіли змінити на житлову зону, - розповів Анатолій Драган.

Це викликано тим, вважає депутат, що земля на скелі «Голова Чацкого» вже давно муляла очі певним особам.

«Там були отримані землі під сінокіс, а насправді проводиться будівництво. Для того, щоб узаконити ці новобудови слід внести зміни в генеральний план міста», - вважає депутат Житомирської міськради, колишній директор житомирського парку культури та відпочинку ім. Гагаріна.

За станом на кінець вчорашнього дня, проти Віри Шелудченко було зібрано близько сотні підписів.

Самі ж організатори протесту мало упевнені, що їх акція закінчиться успіхом. Адже, затверджує Анатолій Драган, більшість депутатів підтримують нині чинного мера Шелудченко.



Поділитись

Новини по темі: