19 березня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі відбувся фестиваль "Metal Heads Mission". ФОТО

  • 17 червня, 2009 15:23
Приєднатися до руху "Metal Head's Mission" тепер вдалося і житомирянам. Як повідомили «Журнал Житомира», цей фестиваль, протягом 10 років, проходить в великих містах України.

"MХM" в твоєму місті", - приїхали підтримати групи з Житомирської області, Коростеня Києва і Кіровограда.

METAL HEADS MISSION цього року відзначає вже 10 років. Фестиваль був створений в Криму. Але згодом він почав розповсюджуватися по містах України. Тому, для шанувальників важкої музики організували МХМ в Житомирі, передає Ольга Груп, ТРК Житомир.

Організатор МХМ в Житомирі - Леонід, говорить, що навіть і не мріяв, що фест вдасться провести, тим паче, що це взагалі його перша спроба зібрати групи.

Фінансову підтримку житомирські металісти отримали від міжрегіонального центру реабілітації інвалідів. Всі зароблені засоби підуть на придбання апаратури.

Про METAL HEADS MISSION напевно чула кожна людина яка захоплюється важкою музикою, запевняє Дмитро, музикант групи "Ідол". Сам він, киянин вже 20 років грає в групі.

Житомирські організатори вже планують наступну акцію. Це буде проект із зірками, які грають в різних стилях. Проте подробиці задуму не розповідають. Лише говорять, що це буде грандіозний проект.












Поділитись

Новини по темі: