29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Борис Апрель відмовився виходити на сцену Житомирського драмтеатру. ФОТО

Борис Апрель відмовився виходити на сцену Житомирського драмтеатру. ФОТО

  • 16 червня, 2009 17:53
Популярний співак Борис Апрель, концерт якого повинен був відбутися вчора в Житомирі, перед самим виступом відмовився виходити на сцену і відмінив свій виступ.

Близько п'ятисот житомирян, що купили квитки на концерт нової зірки, зустріли цю звістку розчарованим гулом і навіть сльозами, пише Оксана Трокоз, газета "20 хвилин".

Організатор виступу Бориса Апреля - Валерій Нужда, коментуючи цей інцидент відзначив, що перед самим виступом адміністратори співака запросили велику суму за концерт, ніж це було обумовлено. Діставши відмову, адміністратори Бориса Апреля заявили, що концерту не буде.

Проводжали співака, що примусив житомирянок плакати, досить бурхливо – фанати новоспеченої зірки обступили автомобіль співака, і, незважаючи на розчарування від зірваного концерту, викрикували: «Боря, ми тебе любимо!»

Як відзначив Валерій Нужда, всім глядачам, що купили квитки на концерт, гроші повернуть. А самому Борису Апрелю до Житомира відтепер «шлях закритий».

На захист Бориса Апреля встали його вірні фанати. Представники київського Фан-клуба, які завжди і усюди супроводжують «зірку» (а чи зірку?) стверджують, – «Боря не винен!».













Поділитись

Новини по темі: