19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

П’яні студенти на викраденому таксі збили інспектора ДАІ

  • 16 травня, 2009 16:08
У Новограді-Волинському (Житомирська область) п’яні студенти відібрали у таксиста автомобіль, на якому згодом збили співробітника Державтоінспекції. Про це повідомили у прес-службі МВС України.

Близько півночі 18 травня до Новоград-Волинського міськвідділу міліції зателефонував 40-річний мешканець райцентру, що працює таксистом в одній зі служб таксі міста. Він повідомив, що в с. Майстрова Воля на нього напали невідомі особи, які, побивши заявника та заволодівши його автомобілем і особистими речами, з місця пригоди зникли.

Всі патрульні наряди, що на той момент несли службу, було зорієнтовано на розшук злочинців. Через деякий час їх помітили на одній з вулиць в Новограді-Волинському. Намагаючись втекти від міліції, автомобіль з грабіжниками по дорозі здійснив наїзд на інспектора дорожньо-патрульної служби, який подавав знак про вимогу негайної зупинки транспортного засобу.

Не зупиняючись, автомобіль виїхав на зустрічну смугу руху, звідки раптово з’їхав у кювет. Ще через декілька сотень метрів вкрадений автомобіль таксі спалахнув. З палаючої машини встигли вибратися водій та ще троє пасажирів. Усі вони кинулися врозсип по полю.

Втікачів вдалося затримати упродовж 2 годин. Ними виявилися 18-річні студенти одного з навчальних закладів м. Новограда-Волинcького. За попередніми даними, згідно з медичним обстеженням, хлопець, що знаходився за кермом викраденого авто, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За даним фактом прокуратурою вирішується питання про порушення кримінальної справи.
Поділитись

Новини по темі: