Журнал Житомир инфо
Сьогодні: Понеділок, 12 Листопада 2018    22:18:59
    Журнал » Новини Житомира » Події » 2009 » Березень » 15 » 19:47:57

    На Житомирщині відбувся запуск нової лінії по виробництву батонів. Фото

    15 Березня 2009, 19:47:57 5277 Коментарі 0 Читать на русском языке

    На бердичівському хлібозаводі (Житомирська обл.) відбувся урочистий запуск нової автоматизованої лінії, яка вироблятиме батони та білий асортимент хліба.

    Як повідомили порталу Бізнес Житомир в прес-службі холдингу "Хлібні інвестиції", який володіє бердичівським хлібозаводом, окрім нових ліній на заводі запущено три ротаційних печі для випікання здоби та формових сортів хліба, а також автоматизовану лінію для нарізки та упакування хлібо-булочних виробів.

    Костянтин Анучін, голова правління ЗАТ «Бердичівський хлібозавод»: «Сегодня мы запускаем новую линию производительностью до 24 т. в сутки. В ближайшее время планируем увеличить объем реализации, повысить качество и расширить ассортимент продукции. До конца года ЗАО "Бердичевский хлебозавод" планирует выйти на объем 33-42 т. в сутки.»

    Коли сьогодні країною виробництва здебільшого скорочуються, у Бердичеві намагаються їх розширювати та відкривати нові, вкотре отримав змогу зазначити Бердичівський міський голова. Подібні відкриття, вважає Василь Мазур, є святом не тільки для колективу підприємства, але й для всього міста.

    Василь Мазур, Бердичівський міський голова: «Вже стало доброю традицією, що інвестори, відкриваючи нову лінію, обіцяють відкрити наступну. Приємно, що вони дотримуються свого слова. Добре, що в умовах кризи ми присутні на такому відкритті. Замість старого заводу з відсталими технологіями ми отримали супер-виробництво. За це усім велика подяка.»

    Виробництво одного батону триває близько 1,5 години. Із пресової машини тісто потрапляє до тісторозподілювача, далі - до шаф, де заготовка проходить спочатку попереднє, а потім і кінцеве вистоювання, після чого потрапляє до пекарної камери. Нова лінія - річ не дешева, говорять у холдингу "Хлібні інвестиції", до якого входить Бердичівський хлібозавод, але такі вкладення обов’язково повинні себе виправдати.

    Юрій Триндюк, почесний президент холдингу "Хлібні інвестиції": "В условиях кризиса хлебопёкам приходится несладко: из-за покупки нового оборудования многие из них взяли валютные кредиты, а из-за курсовой разницы возникли определенные риски. Но тем не менее у нашего холдинга есть своя инвестиционная программа, он идет вперед, инвестируя средства в предприятия. В частности, эта линия, которая стоит порядка 20 млн. грн., есть инвестицией за счет средств компании. Хочется отметить, что в это оборудование, кроме денег, вложен и человеческий труд: специалисты поработали над тем, чтобы в Бердичеве выпускали лучший хлеб на Украине."

    Нині у Бердичеві щоденно реалізується до 12-ти тонн продукції місцевого хлібозаводу, планується довести цю цифру до 15-16-ти. Відкриття нової лінії за умови поліпшення доставки, переконані на підприємстві, надасть змогу бердичівлянам у будь-який час купувати хліб ще гарячим.
















    Коменатрів: 0
    avatar

    Інші новини Житомира: