28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житель Чехії на іномарці збив насмерть 50-річного пішохода під Житомиром

Житель Чехії на іномарці збив насмерть 50-річного пішохода під Житомиром

  • 25 лютого, 2009 15:03
Вчора 23 лютого 2009 року о 19:50 в селі Тетерівка під Житомиром, 37-річний водій автомобіля Ауді, тимчасово проживаючий в республіці Чехія, рухаючись зі сторони Житомира, скоїв наїзд на 50-річно пішохода, місцевого мешканця, який перетинав проїзну частину зліва направо відносно напрямку руху автомобіля.

Як повідомив Авто Житомиру інспектор УДАІ в Житомирській області, внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

Аналізуючи ситуацію, яка склалась на автошляхах області слід зазначити, що більшість дорожньо-транспортних пригод виникає через недотримання водіями транспортних засобів Правил дорожнього руху. І перед тим, як сісти за кермо будь-якого транспортного засобу, необхідно замислитись: чи варто ризикувати своїм життям, адже, здавалося, незначне порушення може мати надзвичайно тяжкі наслідки.  

Увага! ДАІ повідомляє місцезнаходження автопатрулів з радарами:
 а/д Київ - Чоп, 156 км, 129 км, 87 км, а/д Житомир - Сквира, 8 км.  

За минулу добу 23 лютого працівниками Державтоінспекції на автошляхах Житомирської області було виявлено та припинено 885 порушень Правил дорожнього руху. Затримано 25 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння. Складено 446 адміністративних протоколів на водіїв, за перевищення швидкісних режимів.

За минулу добу на автошляхах Житомирщини зафіксовано 6 дорожньо-транспортних пригод, в яких 2 людей загинуло та 5 травмовано.
Поділитись

Новини по темі: