19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

В Житомирі відкрили сучасний Конгрес-центр. ФОТО

  • 3 лютого, 2009 17:20
Наприкінці січня Житомирський інститут медсестринства – перший в Україні вищий навчальний заклад цього профілю – відсвяткував знаменну подію у своїй історії. Як повідомили «Журналу Житомира» 30 січня 2009 року на базі інституту було відкрито сучасний Конгрес-центр, рівних якому на теренах Житомирської області немає.

«Необхідність у такого роду закладі виникла давно. Житомирщині практично ніде проводити конференції, семінари, наукові зібрання та й просто заходи високого рівня. - розповів директор Інституту медсестринства Віктор Шатило, - Тому, пройшовши величезну кількість інстанцій, переживши численні проблеми, ми сьогодні радіємо відкриттю нашого дітища – новітнього Конгрес-центру».

Крім того, Віктор Йосипович повідомив, що кошти, залучені у будівництво окупляться досить швидко, адже приміщення планують здавати в оренду організаціям і приватним особам для проведення різноманітних заходів.

Участь у відкритті Конгрес-центру взяли представники міської та обласної влади, керівники галузевих управлінь облдержадміністрації.
Грамоти та нагороди від обласної ради отримали головний архітектор Ірина Лампіцька та виконроб Дмитро Житніков. Вручив відзнаки заступник голови обласної ради Михайло Дімонт.









Поділитись

Новини по темі: