28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Житомирського підприємця будуть судити за несплату податків

  • 19 січня, 2009 13:52
  • 1
Як повідомили «Бізнес Житомиру» у прес-службі ДПА України, слідчим відділом податкової міліції ДПА у Житомирській області закінчено досудове слідство та направлено до суду кримінальну справу з обвинувачення одного із приватних підприємців м. Житомира за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 212 Кримінального кодексу України.

У ході досудового слідства встановлено, що обвинувачений, здійснюючи підприємницьку діяльність із надання послуг та реалізації товарів, впродовж 2006 – 2008 років не зафіксував факти здійснення господарських операцій, проігнорував ведення бухгалтерського та податкового обліку, у вказаному періоді свідомо не здійснював обчислення і відображення у звітності сум ПДВ та умисно вніс у декларацію про податок на додану вартість неправдиві відомості про результати господарської діяльності.

У результаті зазначених дій правопорушник приховав об’єкт оподаткування та умисно ухилився від сплати податків на загальну суму 1 млн. 682 тис. гривень.

Завдяки заходам, вжитим у ході слідства, завдані державі збитки повністю відшкодовано. Справу призначено до судового розгляду
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Марлен Комаров
7 лютого, 2009 0:30:23

Не плохая статейка