29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Прокуратура Житомирської області порушила 40 кримінальних справ у житловому будівництві

Прокуратура Житомирської області порушила 40 кримінальних справ у житловому будівництві

  • 26 грудня, 2008 8:25
  • 1
Органами прокуратури Житомирської області у поточному році порушено 40 кримінальних справ щодо незаконного отримання суб'єктами господарювання ліцензій на будівництво. Таким став результат перевірок додержання законодавства у будівельній сфері, передає кореспондент УКРІНФОРМу.

Зокрема, прокурором Радомишльського району порушено кримінальну справу щодо директора компанії-забудовника ТОВ, який незаконно отримав у Головному управлінні будівництва та архітектури Житомирської облдержадміністрації ліцензію на проведення будівельних робіт, внісши до офіційних документів щодо працюючих на підприємстві осіб завідомо неправдиві відомості. Встановлено, що використовуючи підроблені документи, посадовець уклав незаконну угоду ще з двома іншими підприємствами про дольову участь їх у спорудженні будинку за кошти замовника із залученням цільового кредиту на суму близько 125 тисяч гривень. У подальшому, підрядник - ТОВ виконав будівельні роботи лише на частину коштів, а решту понад 82 тисячі гривень директор ТОВ привласнив та використав для власних потреб.

Як повідомили в прес-службі прокуратури області, кримінальну справу порушено за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 (службове підроблення), ч. 4 ст. 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.
Зберегти
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Paul
31 грудня, 2008 4:21:18

Спасибо что вы есть!!!