29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • В Житомирі через гололід зі скелі зірвався 50-річний чоловік

В Житомирі через гололід зі скелі зірвався 50-річний чоловік

  • 23 грудня, 2008 16:46
За минулий тиждень на пульт оперативно-рятувальної служби “01” надійшло 110 повідомлень про надзвичайні події або загрозу їх виникнення. Серед них 44 пожежі, 30 ДТП, 27 випадків травматизму. Сталася одна надзвичайна ситуація. Усього під впливом різних факторів в Житомирський області 36 осіб загинуло та 41 травмовано.

День святого Миколая розпочався у рятувальників Житомира біля скелі по вулиці Подільська. Через ожеледицю зі скелі зірвався невідомий чоловік віком 50-55 років.

Як повідомили «Журналу Житомира» построждалий чоловік проходив звичним маршрутом, послизнувся, втратив рівновагу та впав з висоти. Особовим складом частини спеціальної техніки проводились аварійні роботи по вилученню потерпілого та наданню йому медичної допомоги.

Чоловіка було доставлено до реанімаційного відділення Житомирської обласної лікарні. На ранок понеділка стан потерпілого – стабільно важкий, він знаходиться без свідомості.

За минулий тиждень на території області зареєстровано 27 повідомлень про випадки травматизму, внаслідок яких від отриманих травм загинули 22 особи та 15 травмовано.
Поділитись

Новини по темі: