26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • В Житомирі на пішохідному переході Таврія збила 46-річного чоловіка

В Житомирі на пішохідному переході Таврія збила 46-річного чоловіка

  • 19 грудня, 2008 15:37
Вчора, 18 грудня близько 16.45 в місті Житомирі, по вулиці Черняхівського, 51-річний водій автомобіля ЗАЗ-1102 "Таврія", скоїв наїзд на пішохода. Про це «Журналу Житомира» повідомило УДАІ УМВС.

Водій, мешканець Хмельницької області, збив 46-річного мешканця міста Житомира, який перетинав проїзну частину по пішохідному переходу. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та доставлений до ЦМЛ №2 .

Всього, за минулу добу 18 грудня працівниками Державтоінспекції на автошляхах Житомирської області було виявлено та припинено 600 порушень Правил дорожнього руху. Затримано 14 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 209 адміністративних протоколів на водіїв, за перевищення швидкісних режимів.

За цей період на автошляхах Житомирщини зафіксовано 4 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 3 людей загинуло та 1 травмована.

Так, 18.12.2008 о 00.30 в м. Бердичеві, по вул. Леніна, водій автомобіля ВАЗ-2106, мешканець Бердичівського р-ну, 1967 р.н., скоїв наїзд на пішохода, мешканця м. Бердичева, 1944 р.н., який знаходився на проїзній частині дороги. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень помер в реанімаційному відділенні ЦМЛ м. Бердичева.


Згідно повідомлення Гідрометцентру на протязі декількох днів очікуються складні погодні умови. Аналіз показує що за останні два дні саме через незадовільні погодні умови сталася значна кількість ДТП з тяжкими наслідками, тому ДАІ звертається з прохання до власників т/з максимально обмежити виїзди, а якщо Ви вже в дорозі то дотримуйтесь швидкісних режимів, та правил маневрування. Пам’ятайте, що від Ваших дій на дорозі залежить не тільки Ваше життя та здоров’я, а й інших учасників дорожнього руху.

Увага ДАІ повідомляє місцезнаходження автопатрулів з радарами: а/д Київ – Чоп, 156 км, 129 км, 78 км, а/д Житомир – Сквира, 8 км.
Поділитись

Новини по темі: