23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Армія
  • У Житомирському обласному військовому комісаріаті підбито підсумки виконання плану

У Житомирському обласному військовому комісаріаті підбито підсумки виконання плану

  • 15 грудня, 2008 17:08

У Житомирському обласному військовому комісаріаті Територіального управління “Північ” Сухопутних військ ЗС України підбито підсумки виконання у 2008-му році Перспективного плану основних заходів щодо забезпечення переходу Збройних Сил України до комплектування військовослужбовцями, які проходять військову службу за контрактом.

Даний захід відбувся під безпосереднім керівництвом обласного військового комісара полковника Миколи Залесського.

За його словами, підпорядковані військові комісаріати Житомирської області загалом на 113% виконали план відбору громадян України для проходження військової служби за контрактом у 2008 році.

– З початку року підпорядкованими військовими комісаріатами прийнято на військову службу за контрактом 430 осіб. При цьому загальний план, який нам було визначено на 2008 рік становив 380 осіб, – повідомив Житомирський обласний військовий комісар.

За його словами, з усієї кількості громадян, призваних на службу за контрактом у поточному році, до військових частин Сухопутних військ Збройних Сил України відправлено 324 особи, до Повітряних Сил – 64, до Військово-Морських Сил – 4 та 38 – до частин центрального підпорядкування.

– Я вдячний всьому колективу свого комісаріату, районним комісарам та Територіальному центру комплектування за проведену на належному рівні роботу у 2008 році. Переконаний, що і в подальшому ми разом успішно вирішуватимемо завдання, покладені на нас державою, – зазначив полковник Микола Залесський.

Слід зазначити, що на сьогоднішній день Житомирський обласний військовий комісаріат у питаннях набору військовослужбовців служби за контрактом твердо займає перше місце серед обласних військових комісаріатів, підпорядкованих Територіальному управлінню “Північ”.

Поділитись

Новини по темі: