18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • В Житомирі 47-літній водій автобуса здійснив наїзд на пішохода. Чоловік загинув

В Житомирі 47-літній водій автобуса здійснив наїзд на пішохода. Чоловік загинув

  • 15 грудня, 2008 11:19
В середу, 10 грудня о 20.20 в місті Житомирі, на перехресті проспекту Миру та вулиці Жукова, 47-літній водій автобуса ЛІАЗ, мешканець міста Житомира, здійснив наїзд на пішохода, чоловіка, віком 50 років.

Як повідомили «Журналу Житомира» в прес-службі Державтоінспекці, потерпілий чоловік, особа якого встановлюється, знаходився на проїзній частині дороги. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та доставлений до ЦМЛ №2, де неприходячи в свідомість помер.


Всього в період з 8 по 14 грудня поточного року, працівниками Державтоінспекції на автошляхах Житомирської області було зафіксовано 4488 порушень Правил дорожнього руху. Затримано 174 водія, що керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 1577 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів.

За цей же період на автошляхах Житомирщини зафіксовано 15 дорожньо-транспортних пригод, в яких 3 людей загинуло та 19 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Державтоінспекція звертається до водіїв - якщо Ви стали учасником ДТП, то повинні надати першу медичну допомогу потерпілому, цим Ви можете врятувати життя людині. Залишаючи місце пригоди ви автоматично відносите себе до категорії злочинців, адже залишення потерпілої людини в небезпечному стані відповідно до ст. 286 ч.2; ст. 135 ККУ передбачає позбавлення волі від 3 до 8 років.
Поділитись

Новини по темі: