29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Чоловік підозрюється у крадіжці грошей на одному з підприємств Бердичева. ФОТО

Чоловік підозрюється у крадіжці грошей на одному з підприємств Бердичева. ФОТО

  • 15 грудня, 2008 11:17
Міліціонери затримали чоловіка, який підозрюється у крадіжці грошей та цінних речей на одному з міських підприємств Бердичева, Житомирської області.

Затриманий працював на виробництві рік тому. Навіть собаки голосу не подали, коли той вночі перелазив через паркан із сусіднього двору.

Територію підприємства охороняє сторож, але він непроханого гостя не побачив. За допомогою монтування чоловік зламав пластикове вікно і проник до складу. У цеху завбачливо знайшов дошку і розбив нею ліхтар, який вмикається на рух, звідти дістався до адміністративного корпусу. Бердичівлянин хотів потрапити до відділу продажу, знав, там видають гроші. Але двері йому не піддалися. Від злості він грюкнув монтуванням по стіні, передає Юлія Крук ТРК ВІК.

Здійснити крадіжку допомогла випадковість: ключі від конференц-залу, які чоловік знайшов у кухні, підійшли до дверей кабінету директора.

Там затриманий поклав до мішка музичний центр, документи, калькулятор, спиртні напої, футболку, запальнички і кулькові ручки. Із кабінету потрапив до свої мети — відділу продажу. Понишпорив у шухлядах і виніс із підприємства диски, цифровий фотоапарат, мобільний телефон та декілька десятків тисяч гривень. Свої дії чоловік пояснює безвихіддю, більше року він ніде не працює.

Юрій Олефір, начальник Бердичівського МВ УМВС: “Було ряд версій. Одна із них: особа вже була на підприємстві, бо спосіб скоєння злочину це підтвердив. В подальшому було затримано особу, під час обшуку в будинку якої було знайдено викрадені речі”.

Затриманий: “Роботи не було. У мене син є, я його люблю. Хотів йому комп'ютер купити”.

Затриманий вже мав умовне покарання. Тепер за крадіжку із проникненням у приміщення йому загрожує від трьох до шести років ув’язнення.











Поділитись

Новини по темі: