20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • У Житомирі в облмуздрамтеатрі триває виставка - продаж „Зимова скриня”

У Житомирі в облмуздрамтеатрі триває виставка - продаж „Зимова скриня”

  • 14 грудня, 2008 15:19
Новий рік не за горами, отож, саме час подбати про новорічні подарунки. Ходити по крамницям та на ринок принаймні найближчі три дні не варто, адже весь необхідний новорічний асортимент є на виставці.

До того ж товари від виробника і за доступною ціною. Новорічна продукція найширше представлена на першому поверсі - тут ялинкові прикраси при вас розфарбують, а з різнокольорового скла зроблять неперевершений сувенір, передає, Л. Іваницька.

Особливий акцент організатори виставки зробили на товарах широкого вжитку. Покупців порадували широким асортиментом хутрових та шкіряних виробів, від головних уборів до взуття. Куртки, дублянки, пальта - користувались особливим попитом.

Оновити свій гардероб на виставці зможуть і любителі строгої класики і модниці, які постійно цікавляться новинками.

Народні умільці з Закарпаття житомирянам пропонують теплі ткацькі та в’язані речі, а гості з Чернівців вироби з дерева: вози, столи, бочки та навіть дубову баню. 14 грудня останній день роботи виставки.Про це було наголошено під час другої міжнародної науково - практичної конференції з питань розвитку українського туризму та наближення його до регіонів, пише М. Синьогуб

Відзначалося, що Житомирщина має унікальні можливості і є вже певні напрацювання для розвитку системного туризму у багатьох районах, зокрема було позитивно відзначено плідні напрацювання туристів із Володарсько - Волинського району, а такі можливості є і в Житомирі, і в усіх районах області.

Володимир Матюшенко - керівник центру науково-економічної інформації: -„Звичайно, ми є можливості в нашій області для розвитку туризму. Це і багато природних ландшафтів, йдеться про Овруцький кряж, про культові споруди, вони унікальні і привабливі, і про інші об’єкти туристичної зацікавленості”.

Це вже вдруге проводиться така конференція в нашій області і викликано це тим, що Житомирська філія Київського інституту бізнесу та технологій долучилася до багатьох проектів розвитку туризму, зацікавленість в цьому проявляє і місцева влада.

Ірина Саух - директор Житомирської філії Київського інституту бізнесу та технологій:-„Ми також по закінченню конференції відвідаємо елітну туристичну базу в одному із районів області і ще раз переконаємося в тому, що Житомирщина приваблива для розвитку туристичної індустрії”.

Зацікавлення у проведенні такої наукової конференції виявили чимало підприємств та організацій з розвитку туризму, приїхали відомі науковці з питань стратегії та національних особливостей української туристичної перспективи.

Олена Романенко - ректор Київського інституту бізнесу та технологій:-„Мені здається, що регіональна політика привабливості своїх регіонів повинна переходити від Києва і до таких міст та областей як Житомирська, які в цьому плані матимуть успіх та перспективу”.

Наукові напрацювання стануть в нагоді для влади, для здійснення та вироблення планів соціально - економічного розвитку.
Поділитись

Новини по темі: