29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • За ледь теплі батареї жителька Житомира платить 230 грн. на місяць

За ледь теплі батареї жителька Житомира платить 230 грн. на місяць

  • 11 грудня, 2008 9:36
– Уже протягом чотирьох років я мерзну у власній квартирі, проте квитанції приходять справно і платити до водиться по повній програмі - розповіла нам телефоном Наталія Маліновська, яка мешкає на першому поверсі будинку на Київській, 24 в Житомирі.

Ми побували в оселі Наталії Олександрівни і переконалися у тому, що у кожній кімнаті верхня частина батарей – ледь тепла. Внизу ж вони крижані. Жінка неодноразово зверталася за допомогою, проте суттєвих змін так і не відбулося:

– Дзвоню в тепломережу, пояснюю, що батареї холодні. Відповідають: “До будинку ми подаємо нормальну температу. Шукайте причину у себе, бо всі комунікації належать ВЖРЕПу”. Зателефонувала у ВЖРЕП, прийшов слюсар, але сказав: “Справа у тому, що у Вас перший поверх. Я нічого не можу зробити. Ставте автономне опалення”.

Але цей варіант для Наталії Олександрівни є нереальним, пише Оксана Трокоз, газета "20 хвилин".

– По-перше через заборону Кабінету Міністрів зараз не дають дозволів, а по-друге, на встановлення автономного опалення у моїй квартирі, потрібно не менше 20 тисяч гривень. У мене нема на це грошей, бо я тільки з лікарні повернулася.

Наталія Олександрівна показує квитанцію: - За холодні батареї мені нарахували 238 гривень. За що я маю платити? - Вона подавла заявку до тепломережі, аби за неналежне опалення платити менше. Перерахунок їй все ж провели... на дві гривні з копійками.

– Не знаю що робити. ВЖРЕП каже, що розбиратися має тепломережа, з тепломережі мене направляють у ВЖРЕП. Протягом чотирьох років продовжується ця круговерть, а результату ніякого.

Як не дивно, але Наталія Олександрівна належить до числа справних платників у неї нема жодних боргів. І навіть зараз, коли у квартирі холоднеча, продовжує справно платити.
Поділитись

Новини по темі: