24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі відремонтували 108 тисяч квадратних метрів асфальтобетонного покриття доріг

У Житомирі відремонтували 108 тисяч квадратних метрів асфальтобетонного покриття доріг

  • 8 грудня, 2008 14:32
З літа у Житомирі відремонтували 108 тисяч квадратних метрів асфальтобетонного покриття доріг. Це дорівнює площі 15 футбольних полів.

Зокрема відремонтоване покриття 21 вулиці та ділянки вулиць Щорса, Шевченка, Гагаріна, 1-го Травня, Якіра, Піонерської, Леваневського, Я.Гамарника, пров. Кавалерійского, Фруктової. Цьогоріч завершено ремонт покриття вулиці Мануїльського.

Крім цього було виконано профілювання та часткову підсипку 43 тисяч кв.м. щебеневого покриття вулиць та провулків.

― Ліквідовано ямковість на головних магістральних вулицях та вулицях, де проходять маршрути громадського транспорту. Одночасно з ремонтом доріг, ми відновили та відремонтували 672 оглядових колодязі. Загалом вартість виконаних шляхоремонтних робіт більше 6,5 млн грн., ― розповідає заступник Житомирського міського голови Ігор Гундич.

У місті подбали і про безпеку руху на дорогах. Так, встановили два нові світлофори: на вулиці Великій Бердичівській (у районі лікарні №1) і на розі вулиць Гоголівської і Шелушкова. Крім цього працівники Житомирського управління автомобільних шляхів замінили 13 консольних світлофорних стійок.

― Відтепер водіям стало краще видно світлофори. А це в умовах міста дуже важливо, ― каже пан Гундич.

У Житомирі подбали і про інші елементи безпеки руху на міських вулицях. Встановлено і замінено 289 дорожних знаків. Також в обласному центрі облаштовано 439 метрів пішохідних огороджень та розмічено проїжджу частину шести вулиць.


До речі:
Працівники комунального підприємства по експлуатації штучних споруд відремонтували у Житомирі аварійний місток через річку Кам’янку по провулку Спортивному.У фойє Житомирській міській раді встановили сенсорний  інформаційний кіоск – Кристал.

Головна задача кіоска – забезпечення відкритості та прозорості міської влади.

Інформаційним кіоском легко користуватися: він оснащений сенсорною панеллю, яка працює від натиску пальця.

Відтепер всі бажаючі можуть легко ознайомитись зі структурою виконкому та його підрозділами, отримати інформацію про депутатів міської ради та відвідати офіційний сайт Житомирської ради.

-         Ми завжди декларуємо про відкритість та прозорість міської влади. Встановлення інформаційного кіоску - це і є один з елементів відкритості, - коментує встановлення Кристалу начальник управління муніципального розвитку Олександр Круківський.

Інформаційний кіоск з ліцензійним програмним забезпеченням обійшовся Житомирському міському виконкому у тринадцять тисяч гривень.


Поділитись

Новини по темі: