19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • На Житомирщині завершено будівництво мосту через р.Унава

На Житомирщині завершено будівництво мосту через р.Унава

  • 5 грудня, 2008 9:46
У Попільнянському районі завершено будівництво мосту через р.Унава

3 грудня перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Загривий взяв участь у відкритті нового мостового переходу через р.Унава в районі с.Жовтневе Попільнянського району.

Старий шлюзний трьохпрогонний міст довжиною 16,86 п.м. не відповідав технічним вимогам для автодоріг 3-ї категорії. Перспективна інтенсивність на автодорозі Ставище-Брусилів-Попільня-Ружин складає 2520 автомобілів за добу. Було прийнято рішення про капітальний ремонт мостового переходу – влаштування залізобетонного мосту рамної конструкції довжиною 42,1 п.м. з двохсторонніми метровими тротуарними доріжками.

Капітальний ремонт мосту було розпочато в грудні 2007 року філіями "Мостова експлуатаційна дільниця" та "Попільнянський райавтодор". Договірна ціна ремонту – 6754,7 тис.грн.


Довідково: Дорожнє покриття на мосту та підходах – асфальтобетон. З метою підвищення безпеки дорожнього руху збудовані пішохідні доріжки, перильне та бар'єрне огородження. Встановлені необхідні дорожні знаки, виконана розмітка проїзної частини, узбіччя укріплені щебенем.
Поділитись

Новини по темі: