29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Муніципальна міліція організувала рейд проти стихійної торгівлі

Муніципальна міліція організувала рейд проти стихійної торгівлі

  • 10 листопада, 2008 20:54
Житомирська влада бореться зі стихійною торгівлею в місті.

- Насамперед ми переймаємося безпекою житомирян-споживачів. Адже сільськогосподарська продукція, якою торгують стихійники, не проходить ніякого контролю, - розповідає начальник відділу торгівлі, громадського харчування та сфери послуг Житомирської міської ради Світлана Рабошук.

Днями працівники відділу, представники Інспекції з благоустрою міста разом із муніципальною міліцією організували рейд проти стихійної торгівлі. Зокрема увагу приділили ринку “Сімейний” на Польовій площі та “Хмільники” на проспекті Миру.

- Ми одержуємо купу скарг від мешканців будинків, що прилягають до цих та інших ринків у місті. Людям заважає стихійна торгівля цигарками, квітами, рибою тощо під їхніми вікнами або на зупинках громадського транспорту, - каже Рабошук.

Від стихійної торгівлі страждає і міський бюджет - “стихійники” не сплачують податків. Більше того після себе залишають купи сміття та бруду, прибирання якого лягає на плечі комунальних господарств Житомира.

С.Ф.Рабошук наголошує, що торговців нікуди не проганяють. Навпаки пропонують більш цивілізовані умови для продажу в межах ринків.

Прес-служба Житомирської міської ради
Поділитись

Новини по темі: